Кралица Рания за първи път сподели снимки на бременната си снаха Раджуа ал Хюсеин

На 1 юни 2023 г. се състоя една от най-пищните кралски сватби – тази на престолонаследника на Йордания принц Хюсеин. Той се ожени за саудитката Раджуа ал Саиф на красива церемония в Аман, на която присъстваха й принц Уилям с Кейт Мидълтън.
По-малко от година по-късно дойде и новината, че младоженците очакват първото си дете. “Йорданският кралски двор с радост съобщава, че техни величества принц Ал Хюсеин бин Абдула Втори и принцеса Раджуа ал Хюсеин очакват първото си бебе това лято”, съобщиха на официалния сайт на кралското семейство на Йордания в началото на април.
В началото на юни самата принцеса Раджуа, която вече е приела името на съпруга си ал Хюсеин, показа и първи снимки от бременността си. Тя отново беше избрала червения цвят – подобно на снимката с новината за очакваното бебе – за роклята си.
Само преди броени часове и щастливата бъдеща баба – кралица Рания, не пропусна да сподели и за първи път кадри на бъдещите родители, на които се вижда напредналата бременност на принцеса Раджуа ал Хюсеин.  Причината за споделянето на снимката в социалните мрежи се оказа един специален повод, а именно рожденият ден на принц Ал Хюсеин. 
“Честит рожден ден, скъпи мой Хюсеин. Нямам търпение да видя теб и Раджуа като родители”, пише кралица Рания в Instagram под общата снимка на сина и снаха ѝ.
Това ще бъде първо внуче за 62-годишния крал Абдула Втори и 53-годишната кралица Рания. Ако бебето на 29-годишните Хюсеин и Раджуа е момче, то ще стане втори по ред за наследяване на престола след баща си.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Принцеса Шарлот - истинска "суперзвезда", която впечатли и половинката на Тейлър Суифт

Тази година принц Уилям реши да отбележи рождения си ден по нестандартен начин – на концерт на Тейлър Суифт в Лондон. Там бе в компанията на принц Джордж и принцеса Шарлот, а съпругата му Кейт Мидълтън пропусна музикалното събитие. Въпреки това те доста се позабавляваха и бъдещият монарх дори демонстрира танцувални […]

Subscribe US Now