Има ли Натали Трифонова интимна връзка с Везенков?!

Синоптичката Натали Трифонова най-сетне излезе в отпуск. Компания й правят водещият на новините по bTV Ивайло Везенков и спортният журналист Димитър Тасев, който се сгоди неотдавна. Тук идва въпросът има ли Трифонова интимни отношения с Везенков?

Хора от обкръжението й твърдят, че двамата са само приятели и често се забавляват заедно. Дългокраката блондинка била много харесвана от колегите си и създала добри отношения със тях. Най-близка й била водещата Виктория Готева, която съвсем скоро мина под венчило с Евгени Димитров-Маестрото, пише marica.bg. 
Натали рядко намира време да отдъхне, понеже освен прогнозата за времето води и предаването „Култ“. Август обаче й остана свободен, защото телевизията се готви за новия сезон.
 

 

 
 

 

View this post on Instagram

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

A post shared by Natali Trifonova (@natalitrifonova)

Оскъдните тоалети, които са нейна запазена марка, отново нажежиха мрежата. Не може да се отрече, че русата фурия привлича вниманието, особено на мъжете.
Тя започва работа в телевизията съвсем случайно. Продуценти и зрители я забелязват веднага. Звездата й изгрява в несъществуващата вече TV7. Taм също чете прогнозата и води предаване за кино, култура и шоубизнес. От bTV веднага я забелязват и я канят да се присъедини към екипа им. Сяда на мястото на Станислава Цалова, която излиза по майчинство./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Голото селфи на Румър Уилис

В началото на юни Румър Уилис и половинката ѝ Дерек Ричард станаха родители за първи път, посрещайки на бял свят дъщеря си Луета. И понеже знаем, че Румър е от хората, които не се свенят да споделят лични неща, не се изненадахме от разкритията, които направи в подкаста Informed Pregnancy малко след като […]

Subscribe US Now