Защо Райън Гослинг прие ролята на Кен

Ново разкритие около филма “Барби”? Точно така. Райън Гослинг разказа за причината да каже “да” на ролята да бъде Кен. Малко кал, един лимон и една не много приятна гледка…
Най-новата продукция, в която Гослинг участва – The Gray Man набира все повече популярност, фенове и интерес. Като самият актьор не спира да обикаля телевизионните студиа, за да разказва за преживяванията си около филма. И въпреки че чакаме с нетърпение да видим Райън като смъртоносен агент на ЦРУ, мнозина се изкушаваме да разберем повече за ролята му като Кен в “Барби”. Твърде малко се знае, а въпросите са много!
По време на Вечерното шоу с Джими Фалън водещият се възползва от присъствието на канадсткия актьор, за да се опита да разкрие повече около мистерията. 
“Хората никога не са играли с Кен… Никой не си играе с Кен, човече”, шеговито влиза в темата Гослинг.
И разказва за момента, когато решава да каже “да” на ролята на Кен.
След като Грета Гъруик предлага на Райън ролята, актьорът излиза навън в задния си двор, за да помисли. “Най-добрият сценарий, който някога съм чел. Излизам в задния двор и знаеш ли къде намерих Кен, Джими? С лицето надолу в калта до размазан лимон”, споделя той.
А “вината” за това най-вероятно е на двете дъщери на Гослинг и Ева Мендес. Именно тогава, обаче, канадецът осъзнава, че трябва да приеме предложението. Той прави снимка на куклата и пише на режисьора: “Аз ще бъда твоят Кен. Защото историята му трябва да бъде разказана.”
Очакваме продукцията на Mattel да излезе по кината на 21 юли 2023 г.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Ралица Паскалева се подигра жестоко с Пиленцата от Монако ВИДЕО

Стартът на снимките на новия сезон на “Игри на волята: България” на българското Черноморие в близост до Царево вече са факт, а с тях и веселото настроение на водещите Ралица Паскалева и Димо Алексиев. Актрисата, която доби популярност покрай ролята си в “Откраднат живот”, използва момента, за да се подиграе […]