Диляна Попова показа изненадващ нов член на семейството СНИМКА

Изкусителната моделка Диляна Попова хвърли в ступор всички, след като наскоро показа с кой неканен гост живее. Не бързайте да си мислите за мъже, защото поне засета тя изглежда е намерила своя човек в лицето на бизнесмена Лъчезар Захариев.

В случая става дума за малка жабка, която очевидно много си е харесала морския дом на моделката, съдейки от снимиките, които самата тя е публикувала в профила си в мрежата. Нещо повече – симпатичният гостенин е там вече повече от 3 дни.
След скандала около развода на Венци Венц: Диляна Попова пак се съблече и… СНИМКИ 18+

Брюнетката приема шеговито новия член на семейството и почти всеки ден показва с кратко видео къде обикаля жабата. В едно от клипчетата беше между две стъклени чаши за вино, а пък на друго спокойно обхождаше пакети с оризовки и чипс. По всичко личи, че Диляна не се страхува от жабата и не мисли да я гони, пише “Телеграф”.
Новият мъж на Диляна Попова шамароса Блатечки, вече е…
Според поверия тя и не трябва да бъде гонена, а да остане колкото пожелае в къщата, която е избрала, за да донесе пари и просперитет. Факт е, че засега Попова прекара почти цяло лято на “Перла бийч” и дори показа кадри от жестокото наводнение в района. Не е ясно кога отново ще се завърне в столицата./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Секси фотосесията на Ирина от "Ергенът"

Ирина Карабаджак не успя да спечели сърцето на Евгени Генчев във втория сезон на “Ергенът”, но пък придоби голяма популярност. Тя често използва профила си в Instagram, за да споделя с последователите си размисли и някои истини за живота, до които сама е достигнала. В един от последните постове в […]

Subscribe US Now