Мрачните тайни на семейство Тръмп – племенникът на Доналд Тръмп, който ще разкрие цялата истина

В последно време става все по-ясно как на горните етажи на властта в САЩ работата също не е чиста. Тъкмо научихме, че Хънтър Байдън – синът на настоящия президент Джо Байдън, е бил признат за виновен по цели три обвинения и тепърва предстои да разберем дали ще влезе в затвора. Преди дни пък бившият държавен глава на страната, който отново е кандидат за поста в предстоящите избори – Доналд Тръмп, бе осъден по 34 престъпления за укриване на незаконна корупционна схема.
Докато кампанията за неговия втори мандат обаче е в разгара си, разбираме също така, че неговият племенник възнамерява да издаде книга, в която ще разкрие дори и най-мрачните тайни на семейство Тръмп.
Фредерик Тръмп III е син на по-големия брат на Доналд – Фредерик Тръмп-младши и Линда Клап. Има една сестра – Мери Тръмп. Освен за отношенията си с най-близките обаче, в мемоарите си All in the Family: The Trumps and How We Got This Way той пише и за това какво е било израстването му с Доналд Тръмп като негов чичо.
Макар досега да се странял от светлините на прожекторите, 62-годишният Фред Тръмп очевидно вече е готов да изобличи фамилията си с неразказвани досега истории. В прессъобщение преди издаването на книгата, той пише: “Мълчанието е злато само там, където няма нищо за казване.”
В мемоарите си ще разкаже повече както за отношенията си с покойния си дядо – патриархът на фамилия Тръмп – Фредерик Тръмп-старши, така и за чичо си Доналд и живота в Белия дом, пише People. Племенникът на осъдения президент няма да спести също и историите за семейния разрив и трудностите, които са последвали. Разкривайки мрачните тайни на фамилията, той ще сподели как те са застрашили здравето и безопасността на неговия син Уилям, който е бил диагностициран с увреждания.
Бащата на Фредерик Тръмп III – Фредерик Тръмп-младши почива през 1981 г. Двамата също не са имали добри отношения, което явно се предава по наследство. The New York Times пише, че проблемите тръгват още от “патриарха”на фамилията – Фред-старши, който е извадил Фред-младши и неговите потомци от завещанието си.
Това е и причината Фред III и сестра му Мери да заведат дело. То обаче е разгневило Доналд Тръмп, който пък от своя страна е спрял медицинските на цялото му семейство. В крайна сметка делото все пак е било уредено.
Преди брат си Фред III, Мери Тръмп вече е издала книга. През юли 2020 г. излизат мемоарите ѝ Too Much and Never Enough. След издаването им чичо ѝ Робърт Тръмп (по-малкият брат на Доналд) ги нарича “позор” и я съди, като твърди, че е нарушила споразумение за конфиденциалност от 2001 г., свързано с битката за имението на Фред-старши. Тогава Доналд Тръмп, вече като президент, се намесва по въпроса с позицията, че на Мери не ѝ е било позволено да напише мемоарите. В резултат ѝ е наложена временна ограничителна заповед.
Книгата на Фредерик Тръмп III – All in the Family: The Trumps and How We Got This Way се очаква да излезе на 30 юли, а какви ще бъдат реакциите както на читателите, така и на цялата фамилия Тръмп, тепърва предстои да разберем.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Секси ваканцията на Арина Сабаленка в Гърция

Годината започна изключително обещаващо за Арина Сабаленка след като тя спечели Australian Open – първият за годината турнир от Големия шлем. В последствие обаче 26-годишната тенисистка не успя да покаже най-доброто от себе си и титлата от Australian Open си остава единствена за нея от началото на годината. В края на месец […]

Subscribe US Now