Секси ваканцията на Арина Сабаленка в Гърция

Годината започна изключително обещаващо за Арина Сабаленка след като тя спечели Australian Open – първият за годината турнир от Големия шлем.
В последствие обаче 26-годишната тенисистка не успя да покаже най-доброто от себе си и титлата от Australian Open си остава единствена за нея от началото на годината.
В края на месец март, преди началото на Miami Open, стана ясно, че половинката ѝ Константин Колцов се е самоубил. По-късно Сабаленка поясни, че двамата не са били двойка от известно време, но неизменно случилото се ѝ се е отразило негативно.
Поредното разочарование за Арина Сабаленка дойде преди седмица на Roland-Garros, където тя бе отстранена на четвъртфиналите от 17-годишната Мира Андреева. Всичко това доведе до спад в класирането и Сабаленка вече е под номер три в света при жените, изпреварена от Коко Гоф.
Но изглежда, че родената в Беларус тенисистка иска да остави всичко негативно зад гърба си и след Roland-Garros се е отдала на заслужена почивка.
В профила ѝ в Instagram виждаме два поста, посветени на ваканцията ѝ в съседна Гърция. Арина Сабаленка е заложила на секси бански, разбира се, и обилно количество “витамин море”, както самата тя пише.
От втория ѝ пост виждаме, че макар да е спортист на най-високо ниво, тя също си позволява да прегрешава с храната, ядейки характерния за южната ни съседка съседка гирос. Ваканцията не е продължила дълго, защото от официалните профили на Wimbledon в социалните мрежи виждаме, че Арина Сабаленка се е върнала към тренировките.
От споделените снимки става ясно, че тенисистката е тренирала заедно с Григор Димитров, подготвяйки се за третия за годината турнир от Големия шлем, който започва след няколко седмици.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Защо Роджър Федерер призна, че не е отдал нужното уважение на Новак Джокович

Новак Джокович, Роджър Федерер и Рафаел Надал са тримата тенисисти, които доминират в ATP през последните около 20 години.  Те винаги са демонстрирали спортсменски отношения, когато се срещат на и извън корта. Но Роджър Федерер призна, че има някои неща, за които съжалява и до днес. В документалния сериал за последните 12 дни от […]

Subscribe US Now