Горещо! Сексбомбите на “Фермата” свалиха дрехите СНИМКИ 18+

Незабравимо еротично шоу изнесоха едни от най-сексапилните участнички в новия сезон на “Фермата”. Пищната миска Симона и привлекателната хандбалистка Камелия свалиха дрехите, останаха по изрязани бански и влязоха заедно в импровизираната селска баня под открито небе за радост на мъжете в стопанството.

Преди двете да започнат да се къпят, съотборничките им, домакинята Аксения и акушер-гинеколожката Мажена, опънаха розова кърпа пред полуголите им тела, за да спрат любопитните погледи. Параванът обаче се оказа твърде малък, за да скрие горещата гледка и в следващите минути Симона и Камелия демонстрираха перфектни форми, докато се сапунисваха и поливаха с пластмасово канче една друга.
Красавица изпадна в шок от мизерията във “Фермата” СНИМКИ 18+

Ето кой кой е във “Фермата”, горещи признания още на старта СНИМКИ
В предишните дни, докато си взимаше душ с кофа на поляната, атлетично тяло, нашарено с татуировки, показа и бившата лекоатлетка и настояща домакиня Аксения.

Източник: blitz.bg
Next Post

Закачките под душа между Дженифър Анистън и Дейвид Шуимър

Можем да кажем, че Дженифър Анистън е все още нова в социалните мрежи, защото има профил от едва няколко години. Но пък стартът ѝ бе шеметен, а и оттогава е доста редовна в публикуването на снимки. Някои от тях са леко закачливи, като последната в Instargam например. На нея виждаме […]

Subscribe US Now