Семейството на Кейт и Уилям започва на чисто

Учебната година в някои части на Европа вече започна. Сред тях е и Великобритания, където не само обикновените, но и кралските деца вече са по чиновете си. А за някои от тях промяната е двойна.
Децата на принц Уилям и Кейт Мидълтън вече са в новото си училище.
“Ламбрук” в Бракнел, Англия посрещна принц Джордж, принцеса Шарлот и принц Луис за първи път вчера следобед, 8 септември. Тогава тримата пристигнаха там с родителите си, за да бъдат разведени из учебното заведение за първи път.
Там семейство Кембридж беше посрещнато от директора на “Ламбрук” Джонатан Пери, който трябва да направи прехода между живота в Лондон и този в провинцията по-плавен за трите деца.
До момента деветгодишният Джордж и седемгодишната Шарлот учеха заедно в училището Thomas’s Battersea в близост до двореца Кенсигтън, където семейството живееше. Четиригодишният Луис пък посещаваше детската градина Willcocks.
Сега и трите деца на Уилям и Кейт ще бъдат в “Ламбрук”, където се очаква да пристигат всяка сутрин. Училището предлага и пълен пансион, но Джордж, Шарлот и Луис няма да се възползват от него, защото ще живеят наблизо – в Аделаид Котидж, Уиндзор.
“Ламбрук” е сред най-популярните частни училища в Англия, в които се набляга не само на сериозните дисциплини, но и на музиката, театралните изкуства и спорта. Разполага със закрит басейн, футболно и голф игрище, както и клубове по езда, фехтовка и поло.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Най-скъпият трансфер в женския футбол е факт

В света на футбола трансферите за 50, 60 и повече милиона вече дори не са чак толкова впечатляващи. Просто защото се случват много по-често, отколкото преди 10 и повече години. Високите заплати също не са нещо ново. Но в женския футбол ситуацията обаче е далеч по-различна. Нито заплатите са толкова високи, […]

Subscribe US Now