Касим от “Игри на волята” сгафи жестоко, нападнаха го и той се разплака като момиче

Всички станахме свидетели на уменията за редене на пъзели на Неделчо Богданов в миналогодишния сезон на риалити формата „Игри на волята“. Българският аниматор влезе със заявка да бъде перфектен в това и наистина се доказа като такъв. 

В тазгодишния сезон 4 на предаването TikTok звездата Касим още във визитката претендираше да бъде най-добрия на пъзели и да компенсира слабото си представяне в игрите, тъй като очевидно не е сред спортистите.
Е, в последните епизоди май стана ясно, че и в това не е толкова добър. Елица от Непобедимите без никакъв компромис задмина 21-годишната интернет звезда дори започвайки по-късно от него.

Играта му веднага породи спорове в отбора на Супергероите, тъй като постовете бяха разпределени по начин, по който да може да се навакса неговото бавно минаване по трасето. Дори и с толкова преднина, Сините пак се озоваха на “Дивата река”, което ще бъде поредното тежко изпитание за племето. Касим да му мисли, ако се стигне до съвет.
В края на последния епизод го видяхме да плаче от срам, а племето му вече точи сабите за племенния съвет, в който ще го правят на дуел за оцеляване с надеждата да не се върне, защото им е само в тежест./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Инцидентът, който Кейт Уинслет претърпя

Актьорската професия е доста подценявана от много хора, които си мислят, че не е кой знае колко трудно да застанеш пред камера и да си кажеш репликите. Е, да, но в повечето пъти филмите не включват само диалози, а и сцени, в които има активно действие, което може да се […]