Джони Деп и Камил Васкес – отново рамо до рамо

Камил Васкес, изненадващата звезда от правния екип зад Джони Деп, която спомогна за победата в делото за клевета срещу Амбър Хърд, отново ще представлява актьора в съда.
Заедно с партньора на Brown Rudnick Рандал Смит, Васкес се заема с новото дело за телесна повреда, заведено срещу актьора от Грег “Роки” Брукс. Последният настоява, че преди пет години Джони Деп го е ударил на снимачната площадка на филма “Град на лъжи”.
Инцидентът се случва през април 2017 г. и Грег Брукс казва, че действията на актьора са били “умишлени и злонамерени” и са имали за цел да го накарат “да претърпи унижение”.
Твърди се също, че “проблемите с алкохола и нравът на Джони Деп създават враждебна, злоупотребяваща и опасна работна среда”.
Грег Брукс настоява, че е бил уволнен от продукцията, когато не е подписал собственото си освобождаване, с което е трябвало да се откаже и от правото си да съди Джони Деп за инцидента.
Според правните документи, адвокатите на Джони Деп не отричат, че го е ударил, но твърдят, че нараняванията му се дължат на “самозащита/отбрана и че Брукс е “провокирал” действията, което е довело до собствените му наранявания. Делото е насрочено да започне на 25 юли във Върховния съд на окръг Лос Анджелис под председателството на съдия Холи Фуджи.
От Independent припомнят, че след процеса за клевета на Амбър Хърд в окръг Феърфакс, Вирджиния, Камил Васкес беше повишена в партньор в адвокатската кантора Brown Rudnick.
През седемте седмици на заседанието на съда Васкес се превърна в нещо като знаменитост за многобройните поддръжници на Джони Деп в съдебната зала и онлайн.
Нейният непреклонен кръстосан разпит на бившата съпруга на актьора, множеството възражения срещу разпитите от адвокатите на Амбър Хърд и острата заключителна реч бяха сред най-запомнящите се моменти от процеса.
След като феновете обърнаха внимание на някои интимни моменти между Камил Васкес и Джони Деп, имаше бурни спекулации за връзка между двамата. Те обаче бързо бяха опровергани от адвокатката. 
В Good Morning America по ABC Камил Васкес каза, че е “поразително” да се превърне в звезда на социалните медии за една нощ.
“Беше сюрреалистично и ако трябва да бъда честна, малко изненадващо”, каза тя. “Но ако мога да бъда вдъхновение за младите жени, които искат да постъпят в юридическо училище, да учат и да работят усърдно, тогава всичко си заслужаваше.”
Обявявайки новината за повишението й в партньор седмица след присъдата, председателят и главен изпълнителен директор на Brown Rudnick Уилям Балдига казва: “Радваме се да приветстваме Камил като партньор в кантората. Смятахме да я повишим в края на нашата фискална година. Но представянето на Камил по време на процеса на Джони Деп доказа на света, че тя е готова да направи тази следваща стъпка сега. Ние сме невероятно горди с нея и очакваме с нетърпение какво ще постигне като най-новия ни партньор.”
“Радвам се, че Brown Rudnick ми гласува пълно доверие, като ме направиха партньор”, казва впоследствие Камил Васкес. “Гордея се с уникално талантливия екип, който имах привилегията да ръководя, който е пример за работа в екип и сътрудничество, и с нетърпение очаквам да продължа да представям културата на постиженията на Brown Rudnick.”

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Защо Кендъл Дженър не иска да прилича на майка си

Кендал Дженър може да запише в портофолиото си поредна корица на Vogue, не че това е кой знае какво постижение за нея. Все пак от няколко години тя е най-високоплатеният модел в света със заработени 40 милиона долара за 2022 г. Корицата за Vogue Китай обаче е специална по друга […]