100 кила възкръсна след мощната атака СНИМКА

Рапърът 100 кила преживя кошмарни седмици, след като хакери му отнеха Инстаграм профила, който има 155 хиляди последователи. 

Хитовият изпълнител призна през какво изнудване преминава и какви пари му искат, за да си върне правата върху профила. Но днес дойде и най-очакваната новина за него и със сигурност ще спи спокойно през нощта. 
В продължение на няколко седмици в профила му се появяваха снимки и видеа на жена, която демонстрира висок стандарт на живот. Но днес изненадващо се появи кадър на Килата, над който е написал “Победа”. Това означава само едно, а  именно, че отново е във владение на профила си в Инстаграм. 
 

 

 
 

 

View this post on Instagram

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

A post shared by Yavor Yanakiev (@100kila)

Килата категорично отказа да палти поискания откуп и нае специалисти и адвокати, които да се борят срещу кибератаката. Справедливостта възтержествува и той отново е във владение на профила си. 
“И си защити по-добре профила, за да не ти го налазват отново някакви “крипто-кралици”, съветват го в мрежата. 100 кила е взел нужните мерки, ное  сигурен, че хакерите ще се пробват отново, тъй като ги е изиграл и не им е дал нито лев./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Как Мадона се трогна от спомените за майка си

Свикнали сме новините, свързани с Мадона, най-често да са провокативни, защото точно такъв е и имиджът на изпълнителката. Тя рядко показва чувствителната си страна, но такава със сигурност има. Разбираме го от профила ѝ в Instagram, където сподели серия от снимки от помещението, в което съхранява свои рокли и реквизити […]

Subscribe US Now