Джулиана Гани ражда до дни и призна, че не желае…

Джулиана Гани ражда до броени дни и както става ясно от скорошно нейно онлайн излияние – няма търпение да прегърне второто си дете.

Близки до тунингованата блондинка издават, че тя е влязла в болница още миналия петък и най-вероятно второто й детенце трябва да се появи на бял свят около 15-то число на месеца, което е след три дни.
Джулиана Гани с поредна бомба: вдигна тайна сватба? СНИМКИ
“Тръпна в очакване.. Любовта е огромна,защото е от теб. И преди и сега – бих избрала Теб, Теб, Теб!”, това пише Гани в Инстаграм профила си, а на споделения от нея кадър, разбира се, е с бъдещия татко Теодор.

 

 
 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от DJULIANA GANI (@djuliana_gani)

Както вече стана ясно неотдавна Джулиана Гани очаква второ момченце, а сред спряганите имена е и екзотичното Кай, като вероятно първата буква е на майката на Гани – Катя, която иначе по паспорт е Екатерина.
Джулиана Гани няма и секунда спокойствие, подложена е на зверски тормоз от…
Бащата на бебето – полицаят Теодор, също е много развълнуван, но нямало да присъства на раждането на детето си, защото Гани предпочита в този момент да е само с лекарския екип./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Слага ли край на актьорската си кариера Силвестър Сталоун

Известността на Силвестър Сталоун е история, която е толкова прославена, че оформя начина, по който си представяме холивудската мечта. Млад актьор без име пише сценарий, продава го на студио, бори се да изиграе главната роля и – заради неговите усилия, вяра и талант – филмът го превръща в звезда. Повече […]

Subscribe US Now