От кого Кейт скри диагнозата си

След седмици на всевъзможни спекулации, на 22 март Кейт Мидълтън реши да ни информира каква точно е причината да изчезне за толкова дълго време. Диагнозата й бе неприятна изненада за всички и, оказва се, не само ние не сме били наясно с нея само до преди дни.
С цел най-вече да опази децата си, принцесата на Уелс е пазела в тайна, че е болна от рак дори от свои близки роднини и приятели. Кръгът от хора, които са знаели за състоянието й, е бил изключително тесен, за да се сведе до минимум възможността за изтичане на информация към медиите преди тя сама да реши, че е дошъл моментът да сподели всичко.
Така видеото, което бе публикувано в официалните профили на принц Уилям и Кейт Мидълтън, е предизвикало изненада и учудване и у хора, които могат да кажат, че познават добре принцесата и са си близки.
Но явно не толкова близки, че да знаят всичко за нея в подобни моменти. Най-вероятно тя е споделила, че е диагностицирана с рак, само със съпруга си, с краля и кралицата, с родителите си и със своите брат и сестра, пише People.
Никой от тях обаче на този етап не си позволява да коментира състоянието на принцесата на Уелс, съобразявайки се с нейното желание тази битка да си остане лична. Само брат й Джеймс публикува тяхна снимка като деца в социалните мрежи и написа, че заедно са покорявали много върхове и този път отново ще се справят.
Както вече стана ясно, принц Хари и Меган Маркъл също не са били уведомени за здравословните проблеми на Кейт Мидълтън и са разбрали за тях тогава, когато и всички останали. А след това побързаха да й изпратят пожелания за бързо възстановяване. Подобни пожелание отправи и братът на покойната принцеса Даяна Ърл Спенсър, който се възхити на принцесата на Уелс и нейните “сила и уравновесеност”.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Напът ли е да се ожени Леонардо ди Каприо за 25-годишната си приятелка

Леонардо ди Каприо е известен с това, че си пада по по-млади жени. Изключение не прави и с настоящата си връзка, която е с момиче, с което имат 24 години разлика във възрастта. Актьорът и 25-годишния модел Витория Черети за първи път бяха забелязани в по-интимен момент през лятото, когато са […]

Subscribe US Now