Хилари Дъф стана майка за четвърти път

Хилари Дъф разкри, че очаква четвъртото си дете през декември миналата година. Тогава в Instagram профила си тя качи семейни снимки, на които се виждаше вече наедрялото ѝ коремче. Щастливата новина бе споделена и от съпруга ѝ Матю Кома в неговите социални мрежи.
От първия си брак с Майк Комри 36-годишната актриса има един син – Лука (11 г.). Второто си дете, което е и първо от Матю Кома, тя роди през 2018 г. – дъщеричката им Банкс. Три години по-късно пък на бял свят се появи второто им момиченце – Мей.
Най-новото попълнение в семейството на Хилари Дъф и Матю Кома също е момиче. Само преди броени часове в Instagram профила си актрисата е качила поредица от черно-бели снимки с новороденото си. От тях става ясно, че раждането се е случило в домашни условия.
От описанието към поста пък разбираме, че третата дъщеричка на двойката носи името Таунс Медоу Бейр. Актрисата също така издава, че е родила в петък, 3 май, въпреки че е очаквала това да се случи по-рано.
“Таунс Медоу Бейр. Сега знаем защо ни накара да чакаме толкова дълго… Тя усъвършенстваше бузките си! Мечтая да те държа в ръцете си от месеци, а последните пет дни, в които те опознавах, гледах те и те ухаех, бяха моменти на истинска магия. Всички те обичаме, сякаш си била тук през цялото време, красавице”, пише Хилари Дъф към снимките.
Макар че в първите месеци успя да скрие бременността си, носейки по-свободни горнища и пуловери, както самата актриса се пошегува в социалните си мрежи, миналият декември последва нова порция снимки с наедрялото ѝ коремче. Същият месец Хилари Дъф и Матю Кома отпразнуваха четвъртата годишнина от сватбата си, пише Entertainment Tonight.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Кой и как се пошегува с Том Брейди за развода му с Жизел Бюндхен

Том Брейди е смятан за един от най-добрите спортисти в историята не само на американския футбол, но и като цяло. Уважението, което хората и феновете изпитват към него е голямо, но това не означава, че Брейди не иска да разчупи малко публичната си фигура. Вече обърнахме внимание на The Greatest Roast of […]

Subscribe US Now