Дарина Павлова стана баба и призна за първи път, че… СНИМКИ

Дарина Павлова вече официално е баба, а щастливата новина няма как да не се разнесе из публичното пространство, където тя от години дефилира с охота. Още повече пък, когато е придружена с подобни лични признания.

До момента Мадам Мулти, както наричат отдавна вдовицата на Илия Павлов, имаше две внучета от доведената си дъщеря Венцислава, която е щерка на съпруга й Илия от първия му брак. Ето, че вече и тяхното общо дете – Паола, е майка.
Дарина Павлова нямаше как да скрие щастието си след тази СНИМКА
За да съобщи радостната новина на последователите си в социлните мрежи Павлова изчака рождения ден на наследницата си, когато именно показа и първата снимка на внучето си.

Пъстрите кадри украсиха профила на Дарина Павлова, а на една от снимките тя е заедно със сина си Илия-Калоян, Паола и нейното бебе.
“Връщам се назад към всички наши семейни моменти с такава привързаност. От усмихнато малко дете, красива балерина, разговори за много пътувания, танци заедно до наблюдаването как самата ти се превръщаш в майка – никога не съм била по-горда с теб. Ти порасна и стана такава забележителна жена и майка. Това е твоят специален ден и ние всички се надяваме да се забавляваш с целия свят. Честит рожден ден, моя най-скъпа дъщеря! Обичам те!”, пише щастливата баба под снимките.
Дарина Павлова обяви голяма новина от Вашингтон СНИМКИ
Първата, която успя да я поздрави за щастието е дългогодишната й близка приятелка и колежка – Мартина Вачкова. “Обич и радост и за двете ви”, написа актрисата под поста на Павлова.
Припомняме, че за бременността на Паола стана ясно още в края на миналото лято, а официалното потвърждение дойде след празнична снимка по Коледа. Нейното забременяване се оказа истинско чудо, тъй като от тийнейджърка тя страда от болестта ендометриоза и повечето лекари, с които се е консултирала, са били на мнение, че едва ли някога ще стане майка./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

В мрежата: "Да, потвърждавам новината за Юксел Кадриев. Наемът му е 80 лева"

Както вече стана ясно от предишни публикации в публичното пространство, звездата на bTV Юксел Кадриев от 12 години живее в общинско жилище в столичния квартал “Борово”, за което плаща символичните 80 лева месечен наем. Наскоро той загуби делото в съда, което водеше срещу община “Красно село” и според разпореждането трябва […]

Subscribe US Now