В мрежата: “Да, потвърждавам новината за Юксел Кадриев. Наемът му е 80 лева”

Както вече стана ясно от предишни публикации в публичното пространство, звездата на bTV Юксел Кадриев от 12 години живее в общинско жилище в столичния квартал “Борово”, за което плаща символичните 80 лева месечен наем. Наскоро той загуби делото в съда, което водеше срещу община “Красно село” и според разпореждането трябва да напусне жилището.

Журналистът обаче, не желае да се изнесе от апартамента и обжалва, но тъжбата му е отхвърлена. Зрителите на bTV са буквално в шок от наглостта на Кадриев, както и от факта, че телевизията се прави на разсеяна и все още не заема позиция по казуса.
Юксел Кадриев получи много лоша новина навръх юбилея си

“bTV нали непрестанно декларират, че държат на морала и спазването на правилата?! Защо не вземат отношение по темата и не уволнят водещия на централните новини през уикенда? Лице на телевизията заема мястото на някоя самотна майка във ведомствен апартамент, която едвам свързва двата края. Във всяка цивилизована държава Юксел вече щеше да е отстранен”, коментират гневно граждани в мрежата.
Махат Юксел Кадриев от bTV след скандала с жилището за социалнослаби?
Известно е, че звездата на телевизията се разписва срещу 6 000 лв. месечна заплата, но живее в апартамент за социално слаби. Поради което в социалните мрежи дори се шегуват, че трябва да му пуснат дарителска сметка, където да му съберат пари, след като явно не може да се справи с огромната си заплата, която също буди изненада, пише “Уикенд”.
Кадриев е от лицата на медията, който основно чете новини, при това доста често с много грешки. И в медията често пристигат писма с оплаквания от работата на водещия, който се оказва и сред най-недолюбваните от зрителите новинари.

В крайна сметка Юксел Кадриев ще трябва да напусне апартамента, в който е пребивавал, в определен от съда срок, като към този момент най-вероятно вече търси жилище, само че наемите хич не му допадат, тъй като започват от 900 лева – сума в пъти над тази, която е плащал години наред.
Юксел Кадриев е на седмото небе от тази новина СКРИЙНШОТ
Освен това новинарят се нуждае от поне тристаен апартамент, защото живее заедно с майка си и дъщеря си Габриела. Пенсионерката още преди години се премести в София, за да помага на сина си с домакинските задължения и отглеждането на щерка му, след като той се разведе с бившата си съпруга Бонка.
Кадриев работи от 20 години в bTV, но така и до момента не е успял да вложи средства в имот. Буди любопитство и учудване къде отиват парите му в такъв случай./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Брус Уилис и Деми Мур официално са баба и дядо

Брус Уилис и Деми Мур официално са баба и дядо. Румър Уилис и нейният партньор Дерек Ричард Томас обявиха раждането на дъщеря си Луета Айзели Томас Уилис в съвместно изявление, публикувано в Instagram. “Ти си чиста магия”, озаглавиха публикацията си. Показвайки сладка снимка на новороденото, те пишат, че Луета е […]

Subscribe US Now