Сензация! Андреа ще представи новия си съпруг още днес СНИМКА

Фолк звездата Андреа хвърли поредна бомба. Заговори за нов мъж в живота си, който ще покаже до броени часове в ефектно видео. 

Остават броени часове до премиерата на новия видеоклип на чалга фурията, а тази новина зарадва нейните почитателите, които от дълго време очакват нова продукция. Но заедно с тази новина гръмна и друга – нов съпруг. 
Тя изненада феновете си в социалната мрежа с кадър от столичен хотел, където е локацията на снимките за видеоклипа.

“Подготвям се за НОВОТО ми видео днес… с новия ми съпруг” – загатна тя. За момента Андреа не разкрива нищо около предстоящия си сингъл, а почитателите й очакват да избухне с нов хит.
Междувременно изпълнителката продължава да провокира мрежата, припомняйки със снимки и видео любопитни моменти както от своята професионална кариера, така и от личния си живот с боксьора Кубрат Пулев./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Комплементът, който Дженифър Анистън не понася

Дженифър Анистън е под светлините на прожекторите вече над 20 години и за това време хората са ставали свидетели и на върховете, и на спадовете на актрисата. И тук говорим както в личен, така и професионален план. Говорим и за начина, по който тя изглежда. В интервю за британското издание […]

Subscribe US Now