Ето кой отпада тази вечер от “Игри на волята”

Световната шампионка по самбо Мария Оряшкова получи номинация за елиминационната битка в петък след провала на Старейшините. Тя ще се изправи срещу бизнесмена Мартин Николов – Елвиса и само един от тях ще продължи напред в “Игри на волята”.

До номинацията на Оряшкова се стигна след като беше посочена от голяма част от племето като най-слабото звено на битката. По време на съвета обаче стана ясно, че при Старейшините има привидно несъществуваща мъжка коалиция между Момчил Василев, Красимир Дунев и Михаил Кръстев.
Между съплеменниците прехвърчаха взаимни обвинения, а по средата на всичко беше Денислава Велкова. Тя избра да не подкрепи жените в племето и също гласува за Оряшкова заради близостта си с Михаил.

Битката между Оряшкова и Елвиса ще бъде една от най-драматичните в сезон 5. Те отново ще трябва да разчитат на близките си хора в племето, за да се възползват от голямо предимство в елиминационния двубой. 
Репортер на БЛИЦ научи и каква ще бъде развръзката след този дуел. За съжаление на голяма част от зрителите, тази вечер от Арената ще си тръгне Мария Оряшкова, а Елвиса ще продължи напред в състезанието.
Той ще ходи всеки път на елиминации и ще отстрани още Денислава и Виолета, които ще си намерят майстора точно от него. Но все пак Мартин остава трети в състезанието, а Момчил и Рълев се борят за първото място./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Неочакван обрат: Сузанита и Орхан Мурад си простиха, тя си призна, че...

Сузанита и баща й Орхан Мурад заровиха томахавките и сложиха край на скандалите в семейството, след като месеци наред се държаха меко казано враждебно един към друг, обиждайки се по всевъзможни начини в публичното пространство. Това обаче, вече е минало. Предколедното чудо станало факт на партито по случай първия рожден […]