И Теодора Духовникова наля масло в огъня: Безумно и безобразно беше…

И Теодора Духовникова явно е чакала момента, в който ще стане известен изхода от делото между Вергов и Диана Димитрова, за да сподели всичко, което мисли по темата.

“За всички, които знаеха истината – тези месеци не бяха леки”, така започна дългия пост на актрисата в социалните мрежи. И тя, по подобие на някои свои колеги, цитира дословно официалното изявление на Юлиан Вергов.
Захари Бахаров с жесток шамар по Диана Димитрова заради Вергов, разкри, че…

“По принцип във всеки медиен скандал, най-яростно и най-шумно се изказват онези, които знаят малко или нищо. ( това, между другото, важи за всички настоящи медийни скандали). Онези, които знаят, винаги са по-внимателни и мълчаливи, защото във всеки такъв скандал са заровени грозни факти, които нормалните и деликатни хора се притесняват да изваждат на показ.
Безумно и безобразно беше това, което се причини на Юлиан и на близките му. Грозна история. Надявам се, тя да върви към края си и да не попречи на всички онези жени, реални жертви на насилие, които имат нужда да ги чуем и да им помогнем.
Диана Димитрова призна за Вергов и побоя, но от прокуратурата решиха… ДОКУМЕНТИ
Ето официалното изявление на Юлиан Вергов:
“Запознах се с Диана Димитрова на снимките на сериала “Откраднат живот”. Имахме близки приятелски и професионални взаимоотношения. Единственият конфликт, който съм имал с нея, е бил чисто словесен. Tова се случи пред част от екипа на сериала.
Поводът беше забелязани от мен (в телефона на дъщеря ми) текстови и гласови съобщения от Диана Димитрова, чието съдържание не пожелавам на никой родител да види и чуе в телефона на петнадесетгодишното си дете. Повярвайте ми, не искате да знаете какво видях там. И въпреки това държа да заявя съвсем ясно, че аз
никога не съм удрял Диана Димитрова,
нито е имало каквато и да било форма на физическо насилие от моя страна.
Всеки, който твърди обратното, е чисто и просто лъжец.
Всеки, който твърди, че над тридесет души – снимачен екип от изключителни професионалисти, са станали свидетели на непристойно отношение спрямо жена и нито един от тях не е реагирал, е лъжец.
Тогава единствената причина да не повдигна обвинение срещу Диана Димитрова за издевателство над непълнолетна беше, за да защитя дъщеря си и да не ѝ причинявам всичко, което щеше да последва. А за да предпазваш или защитаваш някого, когото обичаш, понякога се налага да изтърпяваш неща, които са свързани с неправда или оскърбление. С лъжи. Макар да ти идва да крещиш.
И сега искам да кажа нещо много важно:
Психическият тормоз Е насилие.
Набеждаването на невинен човек Е насилие.
Лъжливите новини СА насилие.
Злонамереното уронване на авторитета (на когото и да било) Е насилие.
Клеветата Е насилие.
Внушенията без споменаване на име СА насилие
Всяка заплаха над детето ти Е насилие.
Задължително е да сме непримирими към насилието, и то във всичките му форми. И трябва да се борим срещу него всеки ден. Всеки ден” ./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Фолкпевецът Константин разплака брат си в "Сървайвър" СНИМКА

Фолкпевецът Константин докара до сълзи брат си, който от месец се бори за оцеляването си в “Сървайвър”. Изпълнителят на хита “Черна роза” разплака по-големия от него Светльо с трогателно послание и снимка на двамата от детството им. “Брат ми, винаги си бил мое вдъхновение! Липсваш ни много и ще те чакаме […]