Да си известен е скъпо – дори за Шарън Стоун

Шарън Стоун е от звездите, които имат зад гърба си десетилетия успешна кариера. И за това време е успяла да натрупа не само много фенове, но и солидно богатство. Въпреки че животът в светлините на прожекторите за нея не е от вчера и днес, тя явно все още не е свикнала с него и си иска по-обикновеното ежедневие.
В последното си интервю за InStyle актрисата засяга темата за цената на славата – и в преносния, и в буквалния смисъл. Нейното състояние се оценява на около 40 милиона долара, но тя продължава да настоява, че е “много скъпо да си известен”. И има своите категорични доводи за това твърдение.
Например винаги, когато излезе с няколко на вечеря, именно тя плаща сметката. Дори да става дума за компания от 15 души. Така може да си тръгне и с 3000 долара по-бедна от ресторанта, но просто това очакват всички от нея.
Шарън Стоун не пропуска и всички задължителни за една знаменитост разходи, които май също не са много по вкуса й – охрана, гримьори, фризьори, стилисти. Тя признава и че би качила на обикновен пътнически полет, но знае, че това няма да свърши добре, защото всеки ще търси нейното внимание й близост.
А в последно време актрисата се е отдала предимно на една друга своя голяма страст – рисуването. И е пределно наясно, че не би могла да се изхранва с него и да поддържа луксозен начин на живот. Но това не я притеснява, защото планира когато децата се изнесат от голямата им къща, да я продаде, да си купи по-малка и да заживее “като нормален човек”.
Шарън Стоун може да не си пада по разточителството, но пък винаги е готова да даде пари, дори много пари, когато знае, че наистина си заслужава. Така например тя подава ръка на Леонардо ди Каприо в началото на кариерата му и му плаща 1/3 от своя хонорар в размер на милион долара, за да играе неин син във филма “Бърз или мъртъв”. И винаги е знаела, че това са едни от най-добре инвестираните й пари.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Руни Мара и Хоакин Финикс отново го направиха

Руни Мара и Хоакин Финикс са сред звездните двойки, които предпочитат да държат личния си живот далеч от светлината на прожекторите. Интересен факт е, че актрисата първоначално дори успява да скрие първата си бременност даже и от дизайнера на костюми за филма “Улицата на кошмарите”, в който участва преди около […]

Subscribe US Now