Кога Рейчъл Билсън за първи път е използвала вибратор

През последните няколко месеца Рейчъл Билсън сподели толкова подробности за сексуалния си живот, колкото през годините не бе.
Актрисата говори открито за сексуалните си преживявания и трудностите да изпита оргазъм чрез секс. В подкаста си Broad Ideas Билсън не оставя темата на мира, а продължава да дълбае в нея.
Една от причините е, че тя смята, че повечето жени просто не могат да говорят открито за секса и техните преживявания. Защото това е нещо като тема табу. “Толкова много жени се чувстват сякаш не могат да говорят дали изпитват оргазъм или какво им помага да достигнат до такъв”, смята 41-годишната актрисата, цитирана от Entertainment Tonight.
Ето защо сега тя сваля картите на масата и не се срамува да признае кога и как се е сдобила с първия си вибратор. Рейчъл Билсън разяснява, че била в средата на 30-те си години, когато за първи път е използвала вибратор. Но не си го е купила целенасочено, а и е бил подарен.
До този момент актрисата твърди, че не е използвала секс играчки, но е разбрала, че с тях нещата се получат значително по-лесно. А колкото до получаването на оргазъм чрез секс, Билсън казва, че първият път, докато достигне до такъв е било трудно, но след това сякаш е проправила пътя на всеки следващ оргазъм.
” Ставаше дума най-вече за мен и тялото ми и за това да се чувствам удобно и да разбера коя е правилната поза и какво ли още не”, разяснява тя.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Доналд Тръмп в 21 факта

Днес, 14 юни, рожден ден празнува американският бизнес магнат, медийна личност и 45-ият президент на САЩ. Източник: Lifestyle.bg

Subscribe US Now