Фънки изби рибата: Направих глупост, ожених се и… СНИМКА

Фънки е като цапнат през устата, когато става дума за личния му живот. Не, че за всичко останало не е достатъчно директен, но в случая, както се казва, май е пресолил манджата.

Рок музикантът не крие страстта си към личния си автомобил – “Смарт”, който управлява в последните 5 години и който за мнозина е твърде необичаен избор за размерите на Фънки, тъй като в случая говорим за много малка кола, но с явно достатъчно широко купе.
Емо Каменов попиля Фънки, Паскалева и Яна Маринова с много грозни обиди
Едрогабаритният рокаджия обаче, като типичен непукист, хич не се и впечатлява от хорските погледи, когато го разпознаят, а след това го видят и в ултра малкото возило, в което вероятно се чудят как се пъха.

Наскоро той се отбил до столичен хипермаркет, за да си напазарува. “Аз имам колата фотьойл – карам “Смарт”. Изкарах книжка доста късно. Малко преди или след като направих основната глупост в живота си – да се оженя”, бе признав преди време зевзекът, допълвайки към днешна дата, че кара “Смартчето”, след като преди това се е обучавал на една раздрънкана “Лада”. “Като видя учебна кола, много внимавам”.
Фънки изуми с интимно признание: Навремето можех да… СНИМКА
“Изобщо не ми пука каква кола карам. Много по-важна ми е китарата”, коментира странния си избор на возило шоуменът с пиперлив език. Често тв звездата управлява малката си кола с пура в уста, пише “Уикенд”.

При пътувания извън София обаче, Фънки не е с любимото си “Смартче”, а залага на доста по-стабилното “Ауди Q7”, което купил преди няколко години. “Един ден си казах: “Абе, тоя кораб кʼво го разхождам из София. Така ми е омръзнал. Трябва да си взема нещо малко”, разказва Фънки. Крайното решение взел след приказка със своя приятел – басиста Стефан Чобанов, който също е с голям автомобил. И двамата си късали нервите с паркирането. Още на следващия ден Фънки видял обява за продажба на черен “Смарт” и го купил, като и до днес е неразделен с минивозилото.
130-килограмовият музикант твърди, че вътре изобщо не е тясно и му е съвсем комфортно. “Хем е с размерите на пича въшка, хем е комфортен”, отсича зевзекът./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Защо племенникът на Кейт Мидълтън е толкова специален

Манията по Кейт Мидълтън е съвсем основателна, особено след като съпругът й стана настоящият престолонаследник на Великобритания. Покрай принцесата обаче на внимание се радват и нейните брат, и сестра. Пипа Мидълтън продължава да е една от най-елегантните дами в аристократичните кръгове на Острова. А Джеймс Мидълтън стана баща за първи […]

Subscribe US Now