Какво мисли Владо Карамазов за Survivor 7

Малко повече от седмица ни дели от старта на Survivor 7 и поне към момента обещанията на продуцентите са, че риалити формата ще бъде доста по-различен от това, което познаваме.
Да, участниците отново ще се борят за оцеляване и голяма награда, но регламентът ще бъде по-различен и този път зрителите ще имат важна роля в определянето на съдбата на всеки един. В края на миналата седмица стана ясно, че и водещият ще бъде нов.
Това няма да е Владо Карамазов, както сме свикнали през последните сезони на приключенското риалити, а той ще бъде заменен от Ваня Джаферович, който през 2014 г. спечели “Survivor: Камбоджа”. И тази промяна предизвика доста въпроси и негодувания в социалните мрежи.
Доста често срещани са мненията под формата на коментари, че смяната на водещия е грешка, а самият Карамазов реши също да хвърли малко светлина около случващото се. В профилите си в социалните мрежи актьорът пише, че през последните дни ежедневието му е подчинено на новината, че няма да бъде водещ. 
“Името ми е споменавано хиляди пъти дневно, а аз получих стотици лични съобщение с въпроса, защо не съм водещ.” Това му е показало, че се е превърнал в нещо важно за формат като Survivor и че си е свършил работата както трябва.
“Но всичко си има своя край”, пише Владо Карамазов, като пояснява, че няма представа какви са мотивите на телевизията за това тяхно решение, но е сигурен, че са достатъчно основателни. Актьорът допълва също така, че няма подписан договор, който да му гарантира, че ще бъде водещ на всяко следващо издание на Survivor.
Но не изглежда да тъжи особено, защото смята, че в живота му в момента се случват “наистина хубави неща”. Любовта на Карамазов към формата обаче не се е изпарила, защото твърди, че именно той е първоизточника на всички подобни предавания и за него е най-истинското и качествено риалити.
“А колкото до Ваня Джаферович, силно го прегръщам и му пожелавам bon voyage в това приключение”, завършва поста си Владо Карамазов. А в коментарите под него също можем да видим, че по-голямата част от хората не са доволни от смяната му с Джаферович.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Страшен гаф в "Черешката на тортата", зрителите са в ступор

Голям гаф, който се случва за първи път регистрира тазседмичната “Черешка на тортата”. Още преди три дни Нова телевизия официално обяви, че от 6 февруари ще готвят актьорът Явор Борисов, влогърката Савина николова, гимнастичката Катрин тасева, водещият от БНТ Васил Върбанов и актрисата Джулия Бочева. В рекламите, които се въртяха […]