Мирела от “Игри на волята” е катастрофирала ВИДЕО

Мирела Илиева, която натрупа популярност в последния сезон на „Игри на волята”, кара тежка седмица.

След като в сряда се оказа притисната в тоалетната на собственото си жилище, тъй като не могла да влезе в стаята си, защото дръжката на вратата й паднала от вътрешната страна, в четвъртък красавицата от екстремното риалити катастрофира.
Това стана ясно от стори на танцьорката в Instagram. “Приятелчета ако си мислите, че имате лош ден или лоша седмица, аз съм тук, за да ви кажа, че най-вероятно моята може да е по-лоша”, обърна се тя към феновете си.

Във видеото, което пусна разказва, че след катастрофата й се наложило един час да „виси“ на дъжда докато чака КАТ.
„Има зверския трафик в цяла София, така че внимавайте“, предупреди тя последователите си.
Освен смачканите ламарини, брюнетката станала и жертва и на кражба, задигнали й телефона и парите, но за щастие вещите й били върнати.
Малко по-късно качи и снимка, отново на стори, в която моли последователите си да я насочат към някой добър психолог, тъй като имала нужда да поговори с някого и да подреди мислите в главата си.show.blitz.bg
 

Източник: blitz.bg
Next Post

Лили Иванова се престраши, пуска се срещу 200 лв.

Примата на българската естрада Лили Иванова ще се качи на клубна сцена след години въздържание, а нейните фенове ще могат да й се любуват от броени метри само срещу 200 лв. Специални ВИП места пък са обособени за почитателите на изпълнителката на “Детелини“, а най-високият билет е 350 лева. Концертът на родната легенда ще […]

Subscribe US Now