Азис хванат в нагла лъжа! Бебето му е…

Преди два дни Краля на фолка Азис се похвали, че е станал баща за втори път.  Новото попълнение в семейството е момче и дори показа снимка на бебето. 

Заваляха хиляди честитки от негови колеги, приятели и почитатели, а той на драго сърце приемаше хубавите им думи. Вечерта пък отпразнува бащинството с купон в компанията на Катето Евро и Ваня Щерева. Но истината е друга. 
Наш достоверен източник издаде, че Азис няма бебе, а чрез пеленачето се опитва да си вдигне рейтинга. Дребосъкът е на негови приятели, а Азис просто се е снимал с него и е решил да го ползва за следващ пр ход. 
 

 

 
 

 

View this post on Instagram

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

A post shared by Azis Online (@azis_online_new)

Понесе се слух, че въпросното бебе е на неговите дружки Християн и Светлана Гущерови, които станаха родители за трети път в края на април. Нашият източник опроверга този слух и категорично заяви, че Гущерови за нищо на света не биха позволили някои да качи снимка на детето им в социалните мрежи.
Ще видим дали Азис ще събере смелост да признае измамата или ще продължи да лъже и да се прави на татко. Или пък да излезе и да опровергае думите на запознати, които го уличиха в измама./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Синът на Нелина е абитуриент! Певицата разкри, че същият ден е... СНИМКИ

Тази година май месец е по-вълнуващ за талантливата певица Нелина, тъй като синът й Кристиан е абитуриент.  Изпълнителката не скри щастието, което я заля навръх 24 май, след като видя порасналото си момче с костюм на бала му.  Пред наш репортер тя разказа как е протекла вечерта на бала на […]