Когато хората не спират да сравняват Чарлз и Уилям

Както повелява традицията, малко преди всяка Коледа работещите членове на кралското семейство споделят своите пожелания с поданиците си. Това става под формата на картички, които се споделят в официалните социални медии и се разпращат до определени хора.
“Желаем ви щастлива Коледа и Нова Година”, гласи семплият текст в картичката на крал Чарлз Трети и съпругата му Камила. Той е придружен от снимка от коронацията им, направена в тронната зала на Бъкингамския дворец от фотографа Хюго Бърнанд.
Публикацията им в Instagram бързо успя да се сдобие с редица критични коментари от последователите им. Основната критика е към това, че в текста Камила е наречена “кралица”, а тя всъщност е кралица-консорт.
Други пък побързаха да обвинят Чарлз и Камила в показност и липса на връзка с действителността в страната. Хората намират, че позирането с помпозните официални облекла и корони не е е съвместимо с икономическата криза, в която се намира Великобритания.
И, разбира се, много от коментарите посочват контраста между снимката на Чарлз и Камила, и тази на семейството на Уилям и Кейт. Те са позирали заедно с трите си деца за нея.
На кадъра принцът и принцесата на Уелс, както и принц Джордж, принцеса Шарлот и принц Луис са облечени семпло – в джинси и бели ризи. Самата фотография пък е черно-бяла и е направена от Джош Шинър.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Дъщерята на Зеука направи голяма работа, всички говорят за това

Дъщерята на Васил Василев-Зуека Девина Василева снима първия си музикален клип. Песента се казва „За жадните” и е на култовата група „Ша-Ша”. Видеото е с бохемски привкус и е заснето в Тутракан. „Песента ще бъде сингъл от най-новия ни албум, който предстои да издадем през 2024 г. Предварително ще представим […]

Subscribe US Now