Румър Уилис – откровено за бременността и плановете за семейството си

За първи път дъщерята на Деми Мур и Брус Уилис, Румър, и гаджето ѝ Дерек Ричард споделиха, че ще стават родители през декември миналата година с пост в Instagram.
Два месеца по-късно, точно на Свети Валентин, бъдещият татко изрази любовта си към Румър и ѝ благодари, че заедно са създали семейство. Отново в Instagram той написа още, че изпитва “голямо благоговение и уважение” към своеобразното пътуване, което е бременността. “Нямам търпение да танцувам из кухнята с нашето бебе”, допълни още Дерек Ричард.
Сега е ред на Румър Уилис да сподели повече за очакванията и плановете на семейството си. В интервю за People тя признава, че е фен на големите семейства и с това подсказва, че се надява в бъдеще да има още няколко деца. Засега обаче тя е фокусирана върху първото си бебе, което иска да роди по естествен начин. Щом става въпрос за плана ѝ за раждане, Румър се стреми да следва стъпките на майка си Деми Мур.
“Най-големият урок, който научих досега, по време на този преход към майчинство, е да се отдам, така че в идеалния случай планирам домашно раждане”, разкрива младата майка. Тя обаче е и наясно, че ако този вариант се окаже рискован, ще е добре да промени плана. И е готова да го направи.
Мислейки вече за периода след раждането, Румър Уилис споделя надеждите си бебето ѝ да наследи “шантавостта” на майка си Деми Мур и баща си Брус Уилис. Младата майка не крие, че цялото семейство са малко странни, но пък харесва тази тяхна черта. По думите ѝ дори и полусестрите ѝ от брака на баща ѝ с Ема Хеминг имат този ген.
“Това е любимото ми нещо. Смея се със семейството си”, казва Румър Уилис.
Сестра ѝ Скаут е споделяла както вълнението си да бъде леля, така и увереността си, че Румър ще бъде най-добрата майка. “Тя е един от най-щедрите хора, невероятно мили хора, които познавам”, казва тя пред E! News.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Проблем! Мъжът на Златка Райкова бременее заедно с нея

Златка Райкова изживява тежки дни. Тя е бременна в последния месец и се е угоила, което е нормално. Не е нормално обаче бащата на бебето също да е угоен. Карен Хачатрян е качил цели 10 кг. от началото на връзката си със Златка. Само с 1 по-малко от нея, но […]

Subscribe US Now