Пол Уесли отново е свободен мъж

Нина Добрев и Пол Уесли са добри приятели и от години прекарват време заедно при всяка удобна и за двамата възможност.
Но сега се очертава, че Уесли може наистина да има нужда от приятелско рамо, на което да се опре. От People разбираме, че актьорът от “Дневниците на вампира” се е разделил със съпругата си Инес де Рамон.
Говорител на двойката е казал, че двамата са взели решението да се разделят и от няколко месеца вече не живеят заедно. Допълва и пояснява, че решението е било взаимно и се е случило преди пет месеца.
Уесли и Рамон започнаха връзката си през 2018 г., като през 2019 г. при участие в подкаст Нина Добрев издаде новината, че двамата са се оженили, наричайки Инес де Рамон негова съпруга.
Това означава, че раздялата между актьора и Рамон идва три години след като са сключили брак, но за момента не се предоставят повече подробности около причините за нея. 

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

БЛИЦ TV: Мариан Вълев и Цвети Стоянова проговориха, взривиха всички с уникалната си изповед

Мариан Вълев в момента снима новия си филм “Чалга” и още отсега дава сериозна заявка за нещо вълнуващо и много интересно. Една от изненадите в продукцията е участието на бившата гимнастичка Цвети Стоянова. Екип на БЛИЦ бе допуснат до снимачната площадка на филма, за да направим за вас специални видео […]