Какво има в хладилника на Гуинет Полтроу

Гуинет Полтроу е от известните личности, към които постоянно има интерес. Актрисата дава поводи за този интерес, разбира се.
Дали ще бъде пускането на свещ с “аромат на вагина”, или пък някоя гола снимка от сауната – Полтроу знае как да бъде в крак със случващото се. Оказва се, че има доста хора, които се интересуват от това какво има в хладилника на актрисата. Поне така твърди самата тя.
Нещо, което не е лишено от логика, защото наскоро бе обвинена, че промотира гладуването като начин за поддържане на форма. Във видео, публикувано в профила на компанията ѝ Goop в Instagram, Гуинет Полтроу показва набързо какво има в хладилника ѝ.
Преди да започне с разясненията, признава, че го е почистила специално за видеото. И така виждаме, че в хладилника на актрисата има сметана и голямо разнообразие от млека. От краве мляко до бадемово мляко.
В хладилника на Гуинет Полтроу можем да намерим и разхладителни напитки, като студен чай, тинктури и вино, разбира се. Както и кокосова вода, което актрисата твърди, че е любима на сина ѝ. Колкото до храната, Полтроу съхранява кокосов йогурт, който тя много обича.
Също така пържени тиквички и остатъци от вегетариански бургер. Интересното е, че Гуинет Полтроу държи на вратата на хладилника си и околоочния си крем, защото твърди, че така ефектът е дори по-добър.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Златка Райкова пропищя от силикона си, призна какъв проблем й създават големите гърди ВИДЕО

Плеймейтката Златка Райкова пропищя от силиконовия си балкон. Тя разкри, че в пазвата си носи завидните 1 450 кубика, по 725 във всяка гърда. Големината на деколтето си изкусителната блондинка разкри на стори в Instagram. Красавицата обаче се оплака и от несгодите, които идват с голямата гръдна обиколка. Русото изкушение обясни, […]

Subscribe US Now