Нина Добрев няма спирка

Покрай пандемията бяхме забравили колко много обича да пътува Нина Добрев. Заради всички рестрикции и локдауни беше малко трудно човек да си организира пътуване, но след като всичко малко по малко се върна постарому, Нина Добрев отново няма спирка. 
Актрисата с български корени използва всяка свободна минута, за да обикаля света в компанията на гаджето си Шон Уайт. Двамата не спират да ни изненадват с красивите, диви и екзотични ваканции, които си организират. 
Преди малко повече от месец Нина и Шон се насладиха на красотите на невероятната Коста Рика, а след това те успяха да отскочат до Гърция, Монако и Франция, за да съчетаят работата с удоволствието. 
А сега Нина Добре, Шон Уайт и тяхна двойка приятели разпускат не къде да е, а на Малдивите. За това, естествено, разбираме от самата Нина Добрев, която обича да показва на феновете точно как прекарва свободното си време. 
От качените снимки стават ясни две неща – Малдивите наистина са уникално красиво местенце, което си струва човек да посети. И Нина Добрев пак е с убийствено секси бански, който ѝ стои просто чудесно.
Факт е обаче, че когато моделът в банския костюм изглежда по начина, по който изглежда актрисата, няма как да не му стои добре. 
По всичко личи, че Нина Добрев, Шон Уайт и приятелите им истински се наслаждават на слънцето, кристално чистите води на океана и луксозната виличка,  в която са се настанили. 
“График за следващата седмица: ядене, сън, изгаряне, нанасяне на алое, повтаряне”, са плановете на актрисата за идните дни. 
И докато се вайкаме, че за жалост нашите планове не са такива, бас ловим, че е въпрос на време Нина да качи нова доза кадри, заредени с позитивизъм, усмивки и много сексапил. 

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Пълен шаш! Лъсна цялата истина за "Пиленцата от Монако", оказаха се... СНИМКА

Скандалните “Пиленца от Монако” Боби и Нина, които будят само смях и съжаление сред “почитателите” си, се оказаха доста жалка и измислена картинка.  Наш репортер попадна на шокираща снимка на Нина, която показва нейната същност и доколко може да се причисли в категорията на “ВИП” персона, за каквато претендира, че е. […]