Големият гаф на наградите БАФТА

Интересът към наградите БАФТА може и да не е толкова голям, колкото към Оскарите например, но въпреки това те си остават сред най-значимите в света на киното.
Макар церемонията да бива подготвяна с месеци, за да се избегнат грешки и неточности, то такива все пак се случват. Трой Котцур, който придоби популярност през миналата година покрай участието си в CODA, трябваше да обяви големият победител в категорията за най-добра актриса в поддържаща роля.
На сцената Котцур обяви победителката чрез жестомимичен език, който бе преведен на публиката от преводач. Но се получи нещо като изгубени в превода, защото преводачът обяви, че победител е Кери Мълиган за ролята ѝ в “Нейната дума”.
Почти веднага Трой Котцур побърза да поправи грешката, обявявайки, че всъщност победител е Кери Кондън. Според Variety, не е ясно дали грешката е на Котцур или в преводача му, но тя е предизвикала известно объркване в залата.
Самата Кондън не е знаела какво точно да направи, но е била подтикната от Колин Фарел да се качи на сцената, за да вземе наградата си, защото именно нейна снимка е показана на екрана в залата.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Момичетата на Емануела получиха огромна изненада от тайнствен ухажор СНИМКА

Двете певици от музикалния лейбъл на Емануела се оказаха с тайнствен ухажор, който явно си пада и по двете дебютантки във фолка и не жали средства, за да ги впечатли.  Вая и Киара са доста предизвикателни момичета, които съвсем заслужено получиха огромна изненада по време на свое участие в Студентски […]