Миро показа пикантна СНИМКА и призна: Вече 4 години трезвеност!

Миро може би е един от малкото ни родни популярни личности, които с лекота говорят за пороци, с които са се справили във времето. И то не с какъв да е порок, а с алкохола.

Нещо повече – въпреки че вече отдавна се е справил с този проблем и вече не близва алкохол, изпълнителят от време на време припомня за славното си минало, в което алкохола щедро е присъствал.
Смях в “Капките”: Миро падна от стола заради Димо и Ралица ВИДЕО
Наскоро Миро показа един стар, но доста любопитен фотос, на който е със световноизвестната певица, танцьорка, продуцент, танцьор, хореограф, актриса и телевизионен водещ Пола Абдул.

“Една доста стара и пиянска (аз) снимка с Пола Абдул, в която бях лудо влюбен, когато излезе албумът и “Forever Your Girl”… (номер 10 в Billboard 200 най-велики албуми на всички времена от female artists). 
Миро лъгал всички за сватбата с Ели, оказа се бутафория и… СНИМКИ
Продължавам да съм убеден, че това е най-интересният хореограф 80 и 90s. ПП Апропо, вече 4 години трезвеност”, пише певецът в профила си в социалните мрежи./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Мрежата гръмна: Истина е вестта за Любо Нейков... грозна гавра! СНИМКА

“Преди малко бях потресен от постъпката на човек, който харесвам и гледам продукцията му с интерес, кефи и дори доза възхищение. Става въпрос за Йонислав Йотов – Тото, който си направи шега с Любо Нейков. За мен дебела и безвкусна.” Така започва поста си възмутен фейсбук потребител. Продължението се оказа […]

Subscribe US Now