Как изглеждат малките дъщери на Хилари Дъф

През декември 2023 г. с пост в Instagram профила си Хилари Дъф обяви, че очаква четвъртото си бебе. Това ще е третото ѝ общо със съпруга ѝ Матю Кома, за когото се омъжи през декември 2019 г. От него актрисата засега има две момиченца – Банкс Вайълет (5 г.) и Мей Джеймс (2 и половина г.). От бившия ѝ съпруг Майк Комри пък е сина ѝ Лука Круз (11 г.).
На Хилари Дъф майчинството не само ѝ отива, но и ѝ се отдава, както става ясно от посланието, което съпругът ѝ Матю Кома е написал в Instagram по повод 36-ия ѝ рожден ден през септември миналата година.
“Ти ме удивляваш всеки ден със способността си да жонглираш с невъзможното… правиш го с такава лекота и изящество. Имаш безкраен кладенец от енергия и търпение, което те прави супер-майка и супер-съпруга”.
Поредно доказателство за това колко отдадена майка е актрисата е последният ѝ пост в Instagram, в който в поредица от снимки виждаме елегантно чаено парти, което е организирала за двете си дъщерички Банкс Вайълет и Мей Джеймс.
От описанието, което Хилари Дъф е оставила под поста става ясно, че с помощта и на други майки партито всъщност е събрало 98 деца. А още на първата снимка виждаме по-малкото ѝ момиченце Мей Джеймс, облечено в кремава рокля, с голяма панделка на главата и бели ръкавици. Визята ѝ е допълнена с две перлени огърлици и черно-бяла чанта.
На следващия кадър пък виждаме облеклото на по-голямата дъщеричка на актрисата, която очевидно се придържа към същия стил. Банкс Вайълет носи блейзър в бебешкосиньо и къси панталонки и отново очевидно задължителните панделка на главата, ръкавици, перлени огърлици и чантичка.
На четвъртата снимки двете момиченца позират за снимка до майка си, а от останалите кадри можем да видим и малко повече от атмосферата на чаеното парти за малчуганите.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Актрисата, която изплати ипотеката си за пет минути, благодарение на OnlyFans

През изминалата година стана ясно, че Дреа де Матео – актрисата, добила популярност от сериала “Семейство Сопрано” (1999-2007 г.), има профил в OnlyFans. 52-годишната актриса таксуваше по 15 долара за месечен абонамент, като срещу тези пари споделяше свои нецензурирани снимки. Не бяха ясни мотивите на Дреа де Матео да продава свои […]

Subscribe US Now