Играч побърка Билалов с говора си

Всеки участник в “Стани богат” си има свой стил на игра и на начин на отговаряне. Не всеки обаче се нрави на водещия Михаил Билалов.

В предаването в петък той не се сдържа и още в началото скастри компютърната аниматорка Емилия Георгиева, че му отговаря едносрично, само с “да” и “не”.
“Надявам се да не ми отговаряш така и по време на играта”, коментира водещият.
Михаил Билалов се дегизира в центъра на София по време на разходка с млада дама ПАПАРАШКИ СНИМКИ

Симпатичната участничка обаче не се засегна от това и започна да разсъждава на глас преди да даде отговора си.
Тогава обаче си пролича друга особеност на нейната реч – големи паузи и протяжно произношение на много от думите.
Като истински актьор, Мишо Билалов веднага се хвърли да имитира начина, по който говори аниматорката. Това би засегнало някоя по-чувствителна жена, но участничката не се засегна, а по-скоро се развесели от импровизацията на водещия.

Участничката игра относително силно и се стремеше да пази жокерите си за по-сложните въпроси.
Тя обаче не се справи с въпрос за игри на карти, за който поиска помощ от собствения си брат, който обаче я подведе. В крайна сметка Билалов се раздели със симпатията с участничката с бавния говор, макар и тя да спечели само 500 лева.
Следващият участник обаче тотално изуми водещия със своя съвсем различна особеност на речта.

Петко Кънев, който по професия е специалист по видеостени и дисплеи и работи за голяма азиатска корпорация, показа невероятната си способност за говори на обратно.
Билалов го накара да каже, че играта му започва сега и получи за секунди съвсем точен отговор наобратно.
Две млади дами в “Стани богат” разлютиха мрежата, Билалов им гледа сеира
Играчът ще продължи пътя си към възможно най-високата сума в “Стани богат” в следващото издание на играта след уикенда. Той остави добри впечатления у публиката, като не рискува да се изложи на въпрос за българската история, а стигна до отговора с помощта на зрителите в студиото.
 

Източник: blitz.bg
Next Post

Мистерия в “Сървайвър”: Изчезна един от участниците

Участниците в приключващия вече сезон на “Сървайвър” се завърнаха в България и изглеждаха много щастливи от прибирането си у дома и срещата с любимите си хора. Но това, което ги посреща в социалните мрежи може и да им е помрачило усмивките. Кацането на “оцелелите” в София стана повод за обобщения […]

Subscribe US Now