Кристен Стюарт прикова всички погледи с изрязаното си боди

Кристен Стюарт е от актрисите, на които провокациите въобще не са им чужди. А последния пример бе от миналия месец и провокативната и фотосесия за Rolling Stone.
Стюарт обаче не е приключила с дръзкия начин на обличане и отново напомни за себе си. На премиерата на последния си филм Love Lies Bleeding в Лос Анджелис, актрисата се разходи по червения килим в изключително провокативен тоалет.
КристенСтюарт бе заложила на изрязано черно боди на Bettter, а визията ѝ бе допълнена от преметнато през ръцете черно сако.
Това със сигурност е една от най-провокативните визии на Кристен Стюарт. От профила в Instagram на нейната стилистка Тара Суенен разбираме, че бодито, което актрисата носи на премиерата, е доста специално.
Причината е, че модният бранд Bettter, чиято изработка е то, използва стари мъжки костюми, за да създават от тях дръзки и модерни кройки и нови тоалети.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Дръзките планове на Чарлз (въпреки диагнозата)

Да бъдеш диагностициран с рак е едно от най-тежките неща, които може да се случат в живота на човек. Въпреки диагнозата си, която разкри в началото на февруари обаче, крал Чарлз Трети изглежда в добро разположение на духа и готов да не спира да работи. Още преди месеци беше съобщено, […]

Subscribe US Now