Мила Кунис си призна лъжата

За Мила Кунис от доста време вече се коментира специално един конкретен слух, свързан с началото на актьорската ѝ кариера.
По-точно, става въпрос за това как е получила ролята си, с която пробива на екран – тази на Джаки Бъркхарт в “Шеметни години”. От преди време се говори, че тя е излъгала за възрастта си, само и само да я изберат да участва в сериала.
Тогава Мила Кунис е била едва на 14 години, но според слуховете е казала на екипа на продукцията, че е на 18. Лъжата си тя е оправдала с това, че много е искала да се яви на прослушване, но проблемът е бил, че до него са били допускани само вече възрастни актьори.
“Носи се слух, че може би съм излъгала за възрастта си. Бих искала да стане ясно сега, че наистина излъгах. Така е”, признава Кунис пред Vanity Fair.
Но актрисата бърза да уточни също, че когато е трябвало да подпише договора с продуцентите, гласно им е признала, че всъщност е само на 14 години. В крайна сметка обаче в документа отбелязва, че е на 18, тъй като екипът вече толкова много я бил харесал за ролята, че не им се е искало да я сменят с друга актриса.
Така че, да, факт е, че Мила Кунис е излъгала за възрастта си, но пък създателите на “Шеметни години” са били наясно, че тя е по-малка от всички останали актьори.
Въпреки това никой от сериала не я третирал като по-малка, споделя още Мила Кунис. Тя също така разкрива и че причината да не се поддаде на модата с наркотиците е била, че никой от актьорите тогава нито веднъж дори не е употребявал. А тя, едва на 14, е вземала пример от тях. И то доста добър, за щастие.
Сега, години след участието си в “Шеметни години”, Мила Кунис поглежда назад с носталгия по времето, когато се е забавлявала на снимачната площадка. И за нейна, а и на феновете, абсолютно приятна изненада, тя ще се завърне заедно с екипа, за да направят продължение на сериала. Засега знаем, че той ще излезе в Netlix, но кога точно, все още не знаем, напомнят от Variety.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Лена Хеди и една Game of Thrones сватба

Макар името й да стана изключително популярно покрай ролята на Церсей Ланистър в Game of Thrones, Лена Хеди съумя да опази личния си живот далеч от окото на публичността. И все пак няма как едно значимо събитие в него да остане незабелязано. Според няколко снимки, споделени в Instagram, и информацията […]

Subscribe US Now