Новите разкрития около Шакира и Люис Хамилтън

След раздялата и шумния развод с Жерар Пике всички се чудят какво точно се случва с личния живот на Шакира. Изпълнителката на няколко пъти бе свързвана с различни мъже.
Един от тези мъже е Люис Хамилтън. За първи път се заговори, че между двамата има нещо в началото на месец юни. Като не само бяха заснети заедно в приятелска компания, но и Шакира изгледа няколко от състезанията на пилота от F1.
Е, за цялото това време обаче не чухме нищо повече около този предполагаем романс между двамата. А дори напротив – колумбийската изпълнителка бе свързана с двама други мъже. Но се оказва, че между Люис Хамилтън и Шакира все пак може би има нещо повече от приятелство.
Поне така твърди папаракът Серхио Гаридо. Пред испанската телевизия Telecinco той казва, че на три пъти Хамилтън и Шакира са се виждали тайно във вилата на изпълнителката в Ибиса в началото на месец юли. Срещите им са се състояли в момента, в който във F1 не е имало състезание.
Във вилата си Шакира е била заедно с най-близкия си антураж, докато пилотът от F1 я е посетил и трите пъти с личен шофьор. Гаридо твърди, че като цяло изпълнителката е напускала вилата си само на два пъти. Първият е, за да присъства на участие на Bizarrap, а вторият – за да вечеря с Люис Хамилтън, пише The Sun.
Твърденията на Серхио Гаридо са и че въпросният шофьор на Люис Хамилтън е чул голяма част от разговорите на двамата. Но какво точно са си казвали, към момента не е известно.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Когато Синди Крауфорд пресъздава емблематичната реклама на Pepsi - и е все така гореща и секси

Достатъчно е да прекараме само няколко минути в социалните мрежи, за да чуем най-вирусната песен на лятото “One Margarita (Margarita Song)” – ода за силата на коктейла като афродизиак, който разхлабва задръжките с всяка глътка. А от вчера горещият хит има и нов видеоклип, с участието на не кой да […]

Subscribe US Now