Теди Александрова проговори за скандала с Диона ВИДЕО

Певицата Теди Алексадрова не обича да говори за личния си живот, но сега прави изключение и разкрива своята истинска същност. За първи път тя коментира скандала си с Диона и разкрива защо в последния момент се е отказала от дуетен сингъл с нея.

Диона неотдавна разкри, че колежката й я е прецакала и заради нея е загубила много пари. Тогава Теди запази мълчание, но сега в подкаста на БЛИЦ “Не съм такъв човек” изплю камъчето. 
“Трябваше да има дует. Беше направен такъв. Аз бях измислила друго канто, различно от това, което тя беше ми пуснала първоначално, и друг текст направих, и клип снимахме. Всичко беше до финала направено, но просто има моменти, в които хората не се усещат, не се разбират, разминават се по всякакъв начин и няма как да имаш общ проект с човек, когато просто я няма спойката… И много други неща, които държа да си останат между нас, защото аз  не съм от хората, които ще тръгнат да плюят публично. Тя го направи, имаше нещо такова в сторита. Не беше приятно” – разказва Теди  пред Красимир Красимиров.
 

“Аз пък, като по-голям човек от нея – и на години, и в кариерата си, реших да подмина това нещо наистина с усмивка и да не влизам в подробности, защото щеше да стане пак някакъв скандал като миналата година онзи цирк, който се беше случил. Аз от такива нещо не виждам позитиви. Оставих нещата така. Наистина й пожелавам късмет. Тя си пусна парчето в нейния си вариант и толкова по тази тема. Не смятам, че трябва да отвръщам с нещо лошо, дори е на гадните неща, които беше написала” – добавя още тя.
По думите й държи всичко да се случва на базата на чисти отношения, да се усеща с човека, с когото работи, да не е само парата в съзнанието. “Тук е почти невъзможно да се постигнат такива отношения” – заключава изпълнителката./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Голямата новина на Малума

Докато феновете на Малума бяха заети да спекулират дали с приятелката му Сузана Гомес са сгодени, след като само преди няма и месец тя беше забелязана с пръстен на ръката, певецът тотално изненада всички с лично признание. Въпреки че с половинката му са заедно вече от три години, те не говорят […]

Subscribe US Now