Юлия Юревич показа съпруга-милионер СНИМКА

Юлия Юревич публикува рядка снимка на профила си в Инстаграм, на която показва своя любим – руския бизнесмен Сергей Синдраков.

Юлия и Сергей Синдраков, който има интереси в газовия и енергийния бизнес и е един от снабдителите на резервни части за АЕЦ Козлодуй, са двойка от около две години и половина. Мис България 2007 каза „Да“ на руския милионер още в края на 2020 г. на тайна церемония.

Съпругът на Юлия имал разнородни интереси в проектирането, строителството и газификацията. За него това е втори брак. Мъжът се е развел преди няколко години, има и дете. Богатството му се изчислява на над 20 млн. лв. Хубавицата с украинска жилка винаги е държала личния си живот далеч от прожекторите. Затова и фотото, на което позира с любимия си, и което публикува преди броени дни в социалната мрежа, е нещо, което не е в неин стил, пише Woman.bg.
Още преди няколко години красавицата се ориентира към бизнеса с имоти и строителство, а днес се занимава само с частния си бизнес, разбира се, не без помощта на богатия си съпруг./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Принц Уилям и специалната му връзка с националния отбор по футбол

От Световното първенство по футбол ни делят само няколко дни. И макар много хора да са настроени скептично към Мондиала в Катар, няма как събитие от подобен мащаб да не е вълнуващо за всички фенове на футбола. Сред тях е и принц Уилям и любовта му към този спорт не […]