Сватбата на принцеса Марта-Луизе и шаман Дюрек – 4 дни яли, пили и се веселили

Втората сватба на Марта-Луизе беше белязана от няколко отлагания. Първо беше коронавирус пандемията, а след това здравословните проблеми на годеника й – самопровъзгласилия се за шаман американец Дюрек Верет.
От септември миналата година обаче е ясно, че сватба ще има. Тя ще се състои на 31 август 2024 г. в Гайрангер – град във фиорд в Норвегия, който е под защитата на ЮНЕСКО. Локацията също не е случайна – историческия и луксозен хотел Union.
И макар да е април, вече са ясни доста подробности за самата сватба. Тя ще продължи цели четири дни. Очаква се гостите да пристигнат още на 29 август, за да се опознаят. Дъщерята на крал Харалд Пети дори е уточнила дрескода за вечерта – “готини и секси”.
На следващия ден 52-годишната Марта-Луизе и 49-годишният Дюрек ще поведат гостите си на пътуване с лодка из фиорда, където да се наслаждават на живописната природа, водопадите, както и на много коктейли за повдигане на настроението.
За сватбения ден изискванията към гостите са много: те не трябва да носят розово, златно, бяло и черно. Затова пък дамите трябва да са с дълги вечерни рокли, а мъжете – в смокинги. Личните телефони ще бъдат взети преди церемонията, а снимките са забранени.
Сред гостите се очаква да видим някои звездни лица като Гуинет Полтроу например, която е сред клиентите на шаман Дюрек. Марта-Луизе пък е в приятелски отношения с престолонаследницата на Швеция, така че може би принцеса Виктория и съпругът й принц Даниел също ще присъстват, предполагат от норвежкото издание SE og HØR.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Принц Хари и Меган Маркъл отново пред камерите - прекалено изкуствени и твърде режисирани

Или голям успех, или пълен провал – проектите на принц Хари и Меган Маркъл винаги са в една от двете крайности и задължително дълго коментирани и често критикувани. След като миналата година Spotify прекратиха договора си в бившата кралска двойка и продуцентската им компания Archwell, сега надеждата им остава в […]

Subscribe US Now