Колко секси е Елизабет Хърли на 58 в изрязан червен бански

Има жени, които не престават да ни изумяват с начина, по който изглеждат. Елизабет Хърли е една от тях, защото дори на 58 години моделът изглежда наистина в страхотна форма.
Тя много често ни го напомня с профила си в Instagram, където публикува редовно свои снимки по бански, а понякога и без, както бе миналата седмица. Тази обаче продължава да ни радва.
Именно от профила на Хърли в социалната мрежа знаем, че тя е била на почивка в луксозния спа курорт Chiva Som в Тайланд, откъдето е и последното ѝ видео.
От видеото разбираме, че Елизабет Хърли не се е свенила да използва басейна в хотела и напълно я разбираме. От видеото виждаме, че модела носи изрязан червен бански и се забавлява във водата.
Като в коментарите под поста се виждат много хора, които се възхищават на формата на Хърли и дори смятат, че не изглежда като на 58, а по-скоро като на 29 години. Самата Елизабет Хърли пък пише, че много ѝ е харесало в Тайланд и със сигурност отново ще се върне.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Не е за вярване какво направиха Галена и Виктор Калев с Лили Иванова СНИМКИ

Поп фолк певицата Галена и комикът Виктор Калев изпяха хитовото парче на Лили Иванова “Детелини” в нощта на рождения ден на продуцента Кирил Кирилов. Тони Стораро не пропусна да се включи в музикалните поздрави. По време на участието на поп фолк звездата Галена в популярен столичен нощен клуб, Виктор Калев се […]

Subscribe US Now