Униженията, на които Кание Уест е подлагал съпругата си

След разпадането на брака между Ким Кардашиян и Кание Уест на бял свят се появиха доста факти за начина, по който рапърът се е отнасял със съпругата си. Най-общо поведението му може да бъде описано като контролиращо.
Оказва се, че признанията на Ким, че е трябвало да се съобразява какво облича и с кого говори, докато е била г-жа Уест, не са послужили за предупреждение на следващите жени в живота на Кание.
Настоящата му съпруга Бианка Ченсори, за която 46-годишният рапър се ожени в края на 2022 г., вероятно също обмисля развод. А причините са почти същите, както на Кардашиян – 28-годишната австралийска архитекта е принудена да спазва строги “правила”, наложени от съпруга й.
Така например Бианка трябва да носи единствено дрехите, които Уест избере за нея. Също така тя трябва да се храни само с одобрени от него храни, да тренира във фитнеса макар самият той да не го прави, както и да говори, само когато той й позволи, пишат Daily Mail.
Изданието пише още, че семейството на Ченсори, както и близките й приятели, не одобряват връзката й с Кание от самото начало и са сигурни, че да се омъжи за него е грешно решение. “Тя вече няма собствено мнение и му се подчинява за всичко”, твърди неназован източник.
От октомври тази година обаче Бианка Ченсори и Кание Уест са разделени, като живеят на съвсем различни места, пише The U.S. Sun. Дали това е крачка към пореден развод за рапъра и възвръщане на свободата на архитектката предстои да разберем.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

"СкандаУ" отменят концерта, майката на Лъчо е починала преди седмица ВИДЕО

Концертът на “СкандаУ” през декември се отлага. Известното дуо се включи в социалните мрежи със скандален клип, в който разплакани разказаха каква огромна трагедия ги е сполетяла.  И преди някой да си помисли, че отлагането на концерта е мижавият интерес, бързаме да уточним, че става въпрос за нещо наистина сериозно […]

Subscribe US Now