Певицата Магда разкри неподозирана тайна за “Пайнер” и как е станала част от фирмата ВИДЕО

Фолк певицата Магда направи шокиращи признания за началото на кариерата си и как всъщност е постъпила в “Пайнер”. За първи път говори за този период от живота и призна на кои колежки тогава се е възхищавала. 

Изпълнителката на “Усмихната ме запомни” разказа, че влизането й в музикална компания “Пайнер” е било съпътствано от проблем, който трябвало да се разреши. 
“Завършвах средното си образование и малко преди това беше конкурсът на музикална компания “Пайнер”. Братовчедка ми ми звънна и ми каза за конкурса, аз не бях на сто процента сигурна, че искам да участвам, но се явихме двете. Това беше първата ми изява, бях самоука и съм участвала само в училищни хорове, но си личеше дарбата ми”, споделя певицата, която тази година ще чества 20 година на музикалната сцена. 
 

“Подписах договора, но не бях завършила и ме изчакаха да направя бал. Не съм очаквала, че ще стигна до договор с тях. Много се надявах, за мен това беше една сбъдната мечта. Беше много вълнуващ и специален момента за мен, защото бях малкото момиче, което се възхищаваше на Глория, Ивана, но смея да кажа, че никога не се самозабравих”, разказва певицата пред Алпер Чочев.
Магда споделя, че гледа свои стари клипове, а на слуховете, че си е правила пластични операции, отвръща, че е много лесно да се проверят старите й клипове. Основната разлика се изразява в това, че певицата доста е отслабнала и лицето й е придобило по-различна форма.
В професионален план Магда работи по нови и интересни проекти, с които да зарадва почитателите си./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Коя е най-стилната дама във Великобритания

Когато говорим за стилни жени във Великобритания, със сигурност първо в съзнанието ни изниква Кейт Мидълтън. Именно принцесата на Уелс неведнъж оглавява подобни класации с безупречната си визия, но този път списание Tatler определя друга като по-по-най. Акшата Мурти е съпругата на настоящия британски премиер Риши Сунак. 43-годишната дизайнерка и дъщеря на […]

Subscribe US Now