Голата снимка на Томи Лий, която предизвика полемики

Покрай Pam & Tommy вникнахме доста във връзката на Памела Андерсън и Томи Лий и разбрахме повече за секс скандала през 90-те години на миналия век и секс скандала покрай тях.
За Томи Лий не знаем, но на Памела Андерсън въобще не ѝ се е понравила идеята за този сериал. И двама не са от най-свенливите и са го доказали през годините. Барабанистът и основател на Mötley Crüe за пореден път показа, че не от срамежливите.
От CNN разбираме, че в края на миналата седмица Лий е публикувал своя чисто гола снимка в профилите си в социалните мрежи. И не е изглеждало като да бъде случайно, защото снимката е била придружена с описанието: “Опс”.
Разбира се, чисто гола снимка няма как да се задържи кой знае колко дълго в социалните мрежи, без да бъде свалена. Това се е и случило, но не преди доста хора да видят природните дадености на музиканта, което пък е предизвикало леки спорове.
Журналистката Лола Мендес се е възмутила в Twitter как може снимка на пениса на Томи Лий да не бъде свалена три часа от платформите. Докато нейна снимка по прашки да бъде свалена веднага. 
Други жени изразяват недоволството си срещу двойните стандарти, които са поставяне за мъже и жени. Като дават пример с Бритни Спиърс и колко критикувани са нейните голи снимките, докато тази на Томи Лий е по-скоро добре приета.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Секси почивката на Алесандра Амброзио в Черна гора

Без значение какво е времето навън, или пък какъв сезон е, Алесандра Амброзио винаги обича да посещава екзотични дестинации и да събира тен. Освен това, тя не пропуска да ни напомни с изрязаните си бански колко секси е и на 41 години. За последната си почивка моделът обаче е решила […]