Новата Мис България разкри защо я нападнаха след коронясването и какъв мъж си търси БЛИЦ TV

Елизабет Кравец е новата Мис България, а произходът й породи ожесточена дискусия доколко е правилно да й бъде връчена короната. Тя е от смесен брак и във вените й тече украинска кръв. 

Красавицата със сини очи гостува в светския подкаст на БЛИЦ “Не съм такъв човек”, където пред водещия Красимир Красимиров говори открито за хейта, на който стана обект след като спечели короната. “Всичко стана заради войната”, категорична е тя. 
 

Кравец разказва за роднините си в Украйна и как понасят войната в Русия, както и сблъсквала ли се е тя досега с расистки подмятания и какви цели си е поставила като Мис България 2023г. Категорично заяви, че на този етап няма да се откаже и от танцувалната си кариера. 
Макар и малка, с Елизабет си говорим за любов, влюбване и какъв мъж си търси. Оказва се, че тя си има строги изисквания и не прави компромис с никого, което е разочаровало голяма част от мераклийки. /show.blitz.bg
 
 
 

Източник: blitz.bg
Next Post

Шер обвинена, че е организирала отвличането на собствения си син

Шер има двама синове, като първородният – Чаз Боно, роден на 4 март 1969 г., е от брака ѝ с покойния Сони Боно, а по-малкият – Илайджа Блу Олман, роден на 10 юли 1976 г., е от бившия ѝ Грег Олман. Именно вторият син на певицата в момента води бракоразводно […]