Новата рекламна фотосесия на Лурдес Леон, с която отново смело заяви себе си

Лурдес Леон неотклонно следва кариерата си на модел и певица. Амбициозната дъщеря на Мадона върви толкова упорито по стъпките на своята майка, че не бихме се изненадали дори, ако в успее да я задмине.
Една от последните изяви на Лурдес е в нова рекламна фотосесия за Coca-Cola. В нея тя отново заложи на провокативна ярка визия, демонстрирайки тонизирани коремни мускули, смел грим и ексцентрично облекло.
На снимките 27-годишният модел носи изрязан топ в металически отблясъци, съчетан с широки дънки с ниска талия и бял колан. Косата на Лурдес е оформена на меки вълни и свободно спусната по тялото. А в ръката си държи светлосиня кутия на популярната напитка.
Кампанията е създадена с помощта на изкуствен интелект. “Аз и Coca-Cola влизаме в сътрудничество, за да отпразнуваме бъдещето на новия вкус от лимитирана серия Coca-Cola 3000 Zero Sugar, създаден с AI”, написа Лурдес Леон в профила си в Instagram.
Последната си песен пък певицата и модел посвети на своята майка Мадона. “Това парче е много специално. То е почит към вечното произведение на изкуството “Frozen”. Песента винаги е важна била част от живота ми и своеобразна връзка с майка ми. Знам, че бих била нищо без жената, която ме е довела на бял свят”, обяснява Лурдес.
Моделът е в чудесни отношения с майка си и дори наскоро се появи изненадващо на откриването на световното турне на Мадона. Лурдес се качи на сцената заедно със сестрите си Естере и Мърси Джеймс и изненада публиката с няколко невероятни изпълнения.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Тризначките пак избиха рибата: Да не сме маймуни, че да работим някъде като чистачки?!

Тризначките, в случая само две от тях – Надежда и Вяра, хвърлиха мрежата в ступор с поредното си култово разсъждение, което не за първи път буди недоумение. Те живеят от години в Лондон, където само една от тях – Любов, успя да се устрои добре, да се омъжи и да живее […]