Голяма драма в семейството на Орлин Павлов, наложи се да…. ВИДЕО

На 22 януари дъщеричката на Орлин Павлов навърши четири годинки, но празненството беше отложено за след две седмици, заради непредвидена и доста неприятна ситуация. 

Малката Елизабет и нейните родители били силно разочаровани от случилото се и че няма да могат да празнуват в деня на нейното раждане, да се отчетат на тази паметна дата.
Оказа се, че варицелата е застигнала и дъщерята на Орлин и то навръх нейния рожден ден. Заради това отложили цялото парти и изчакали д амине карантинният период. 
 

 

 
 

 

View this post on Instagram

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

A post shared by Diana Velikova (@diana_dorina_v)

“Шарката е в своя вихър, варицелата е навсякъде и се наложи да отложим празненството по случай рождения ден на Елизабет. В началото бяхме малко разочаровани, защото избиха няколко пъпчици. Трябваше да изчакаме да мине карантината и тогава да отпразнуваме четвъртия й рожден ден. Тя беше много щастлива, празнува с много приятели. Беше с много хубава рокля”, сподели Орлин в новата рубрика на Елизабет Методиева в “На кафе”. 
Орлин не скри, че малката става все по-суетна и сутрин сама избира с какво да се облече. Но с приказната рокля за рождения й ден са успели да я изненадат и тя се влюбила в нея от пръв поглед. “Няма как, все пак е нашата принцеса”, усмихва се гордият татко. 
На 11 и 12 февруари му предстоят два любовни концерта в Музикален държавен театър в София. “Това са специални спектакли, които се казват “Love story” – ще празнуваме любовта и виното”, отсича той./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Скандал! Спипаха Константин да мачка огромните гърди на своя фенка СНИМКИ 18+

Певецът Константин може и да е щастливо женен, но това не му пречи от време на време да се радва и на чужди гърди. Осоебено когато става въпрос за огромна гръдна обиколка, каквато неговата съпруга Надя не притежава.  Всъщност, певецът с най-лиричния глас в попфолка, винаги е твърдял, че не си […]

Subscribe US Now