Смяна на професията: Бивша пайнерка слага ботокс в Лондон

Бившата звезда на „Пайнер“ Траяна, за която преди години се правеха планове за звездно музикално бъдеще, днес слага ботокс и разкрасява жени в Лондон. Това стана ясно, след като самата Теодора, както е истинското й име, започна да търси модел за процедурите си в социалните мрежи.

„Здравейте, набирам модели за ботокс и филър за цена £100 от процедура. Като за ботокса ще бъде инжектиран медицински ботокс Azzalure, който се изписва само за професионална употреба, като с него ще бъдат третирани чело, марионетни бръчки и пачи крак. От хиолороновите филъри ще запълваме назолабиални и устни. Модели ще трябват за вторник, 19, и сряда, 20 септември!!! Локация RM2 6 PS London. За записване в коментари моля“, пише в личния си профил певицата. Желаещите не закъсняха, като в коментарите видяхме имена и на много българи, които живеят там.

Траяна от няколко години живее в Лондон, където е мениджър на салон за красота и е партньор в строителна фирма. Пее за удоволствие и в известно заведение Morden в Лондон, а почитателите й често може да видят видеа в страницата й, където изпълнява песни на сръбски, гръцки и английски, пише “Телеграф”.
В миналото тя бе една от най- обещаващите млади надежди на „Пайнер“, като слава й донесе най-вече хитът й „Става горещо“. Изведнъж обаче тя преустанови участия и слезе от сцената, като дори и не стана ясно каква е истинската причина за краха на кариерата й./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Има ли нов мъж в живота на Александра Богданска

Наскоро Александра Богданска изненада феновете си с официалната си поява на червения килим на 80-ия филмов фестивал във Венеция, където родния модел успя да очарова присъстващите с елегантната си визия.  Александра беше заложила на стилна прозрачна рокля в телесен цвят с бели перли на Pembe Kenan Couture, с която определено успя […]

Subscribe US Now