Когато принц Уилям обикаля Уиндзор на електрически скутер

Последната половин година не е от най-лесните за принц Уилям. Той все още се възстановяваше от смъртта на баба си Елизабет Втора и твърденията в автобиографията на брат си принц Хари, когато най-близките му хора се оказаха засегнати от рак.
Баща му крал Чарлз разкри диагнозата си през февруари, а месец по-късно съпругата му Кейт Мидълтън призна, че също се бори с онкологично заболяване. На този фон престолонаследникът се оказа натоварен с много задължения.
И няма как в такъв момент да не търси и начини да се разсейва. Като например да се придвижва с електрически скутер из земите на замъка Уиндзор. Виждаме го в тази необичайна светлина, благодарение на видео, качено в TikTok.
На него туристка на име Анджела Ксуе е заснела през оградата на двореца как 42-годишният престолонаследник, облечен в тъмен панталон, син пуловер и слънчеви очила, преминава през двора и влиза в замъка Уиндзор на електрически скутер.
Коментарите под публикацията са положителни, като всички хвалят Уилям затова, че има и по-небрежна страна и изглежда близък до обикновените хора.
Електрическият скутер обаче не е нов за принц Уилям – той се е сдобил с него още през 2023 г., за да може лесно да се придвижва от Аделаид Котидж, където живее със семейството си, до самия Уиндзор, за да посещава баща си, пишат Hollywood Life.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Лятното секси селфи на Сидни Суийни

Разгарът на лятото е и едва ли на някой му се работи много. Когато обаче си едно от обещаващите нови имена в Холивуд и си си подсигурил няколко филма занапред, можеш да си позволиш безгрижно лято. Такава изглежда ситуацията при Сидни Суийни, която реши да се позабавлява, като си направи […]

Subscribe US Now