Певицата, която се появи (почти) гола на червения килим

Поредното звездно събитие премина и именно то бе повод отново да видим знаменитости с впечатляващи тоалети. На наградите BET Awards 2022 имаше и такива, които не се притесняваха да минат по червения килим доста разголени.
Всъщност имаме предвид една конкретна личност с особено провокативна визия.
Това е 26-годишната певица Съмър Уокър, която беше номинирана за най-добър R&B и поп изпълнител сред жените и направи дръзка поява на церемонията на BET Awards 2022.
Събитието се проведе в неделя, на 26 юни, като за него Съмър бе подготвила тоалет, привличаш всички погледи и предизвикващ въображението на мнозина.
В горната си част той се състои единствено от бижута в златно и черно, които оформят нещо като сутиен, който обаче не прикрива изцяло гърдите на рапърката.
Е, от кръста надолу е облечена с пола, макар и доста къса, и отново сякаш изработена от елементи за бижута, вместо текстил.
Обувките на Съмър също са деликатни – сандали с висок ток, които едва забележимо обхващат пръстите на краката и глезените ѝ.
Вероятно за баланс обаче, акцентни са гривните и обеците, завършващи цялостната визия.
Самата певица се похвали в Instagram профила си със секси снимка с тоалета, като в описанието към нея сподели, че за идеята е била вдъхновена от традиционните бижута на хмонги народите, които живеят в югозападната част на Китай, Виетнам, Лаос, Тайланд и Мианмар.
Малко след като качва поста си, Съмър и дизайнерката от Laurel Street design са обвинени, че са представили по неподходящ начин културната идентичност на местната общност и напълно са я извадили от контекст.
Коментарът от страна на дизайнерката не закъснява. В стори в Instagram тя се извинява, че не се е “запознала с историята на хмонги хората” и добавя, че тепърва ще се образова по тази тема, пише Insider.
А що се отнася до Съмър Уокър, дизайнерката не пропуска да сподели, че тя е истинска “богиня” и общото им намерение не е било да сексуализират елементите от тоалета, а по-скоро да го представят като празник на живота и красотата на жените.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Бизнес дамата Петя Мурути стана булка на годината

Популярната бизнес дама Петя Мурути спечели конкурса „Булка на годината“ 2021. Надпреварата бе организирана от списание „Булка“ и бе изключително оспорвана. Петя Мурути впечатли всички с разказа за своя сватбен ден, с изящната си визия и приказен сватбен интериор. Развълнува ни до сълзи и затова съвсем заслужено именно тя стана […]